060819 - Brygghuset!

Trots allt regn blev lördagskvällen lyckad!
Det fanns ingen möjlighet att sitta ute pga. det dåliga vädret och kanske gjorde det att många valde att stanna hemma istället för att gå till Brygghuset. Våra bongos hade gärna stannat hemma. De var inte på topp och ville inte hålla varken stämning eller spänst, men men... Vi började spela redan vid 19-tiden, lite lugn musik under tiden som de flesta beställde in mat och dryck. Stämningen var mysig och ju mörkare det blev ute och ju mer regn som föll, desto mer ljus tändes inne på café och restaurang Brygghuset. Aldrig kunde vi väl tro att det skulle bli sådant ös senare under kvällen =), men plötsligt kom vändningen och bord och stolar lyftes åt sidan. Ett dansgolv! De klappades i takt och i otakt, det dansades allt från bugg till disco och det sjöngs med. Vi blev överröstade av publiken och försökte svara med att spela allt högre, vilket ledde till att en sträng spelades av på gitarren. En kort paus, byte av sträng, så var det avklarat. Vad gör väl en avspelad sträng, när publiken är på topp?! En jätterolig kväll, tack så mycket alla ni som vågade trotsa vädergudarna! Och tack för väl bemötande från Er, Anna och Björn!

060813 - Bröllop i Lerbäck



Gårdagens spelning blev väldigt lyckad och det kändes som att alla var nöjda och glada. Visserligen är det svårt att vara annat än glad när det är ett vackert brudpar som står i centrum. Vi spelade och sjöng både i kyrkan och på festen. Det var dock en väldigt stressig dag. Vi fick 10 minuter på oss att sätta upp sakerna i kyrkan, vilket innebar en mindre ljudanläggning och tyvärr ingen möjlighet att hinna testa något ljud. Därefter plockade vi ihop våra saker och for iväg till festlokalen för att ställa iordning för en bra kväll. Vi hade som tur var haft tillgång till lokalen tidigare under dagen så vi hade koll på ljud och anläggning. Kvällens stora tabbe gjorde vi dock när vi glömde pianostativet i Örebro. Det fanns inga marginaler för att hinna tillbaka och hämta det och inte heller kyrkan hade något till förfogande, så vi fick ta vad vi hittade. Det löste sig väldigt bra och eftermiddagen och kvällen flöt på utmärkt. Kristoffers egna låt, spm för övrigt fått namnet "För kvällen den är ung", spelade vi två gånger på publikens begäran - bongos-handens slappslag satt där det skulle även denna kväll! Vi önskar brudparet all kärlek och lycka i framtiden och tackar för en rolig kväll!

060717 - Efter en intensiv helg på "Café Holmen" i Mariestad


Fredag: Vi laddade upp inför fredagens spelning med Café Holmens egna taco-buffé, mycket god! Vädret var under dagen väldigt fint, men blåsigt och framåt kvällen blev det riktigt kallt. På scen har vi lampor som värmer oss, så vi ska inte klaga!
Vi började vårat första pass med en rad lugna bitar och under tiden så åt och drack ni (publiken) gott. Ju mer klockan blev desto högre blev tempot och fler och fler sjöng med i våra låtar, jättekul! Det verkade inte vara så många som brydde sig om det kalla vädret, inte heller våra bongos (de höll stämningen bra hela kvällen).
Vi gjorde premiär med en ny,egen låt. Har ännu inte enats om vad den ska heta, så vi tog hjälp av publiken. Det står dock jämt i omröstningen, "nu" eller "kvällen den är ung". Förslaget om att döpa den till "du och jag och sommaren" var det ingen som röstade på. Tack för en rolig och fartfylld kväll!
Lördag: Underbart väder, soligt och varmt! Det serverades grill-buffé på Café holmen och det kändes som om publiken strömade in tidigare på kvällen.
Vi började även den här kvällen med en rad lugnare låtar, men den här gången ökade vi farten desto tidigare. Ni (publiken) var på hugget! Kvällen gick bra, vilket måste berott på att ni sjöng med och dansade så mycket, kanon!

060604 - Dagen efter spelningen på "Kaffestugan" i Sjötorp

Spelningen i Sjötorp igår var lyckad, trots lite förkylning. Suverän publik som sjöng med, dansade och var glada! Ägare med personal bemötte oss mycket bra! Tack till er alla!
Vi var tillbaka i Örebro kring 02.20 och började bära in alla våra prylar från bilen....natten slutade dock med att jag, Petra, fastnade i hissen! Ryggsäcken hade fastnat i dörren och hissen stannade halvvägs upp. Kristoffer ringde HissCentralen och en man som jobbade jour fick komma och plocka ut mig från hissen. Det blev en lång kväll....men jag kan inte annat än att skratta åt det!